#

Închide meniul de navigare

Modalitati de plata

Plata la Livrare, in numerar

Plata în numerar se face în lei, integral, la livrare. Valoarea produselor este cea din momentul în care primiți factura prin mail. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea.

Plata online folosind cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranța deplina.Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (inclusiv Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacții.

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, www.cleverkids.ro  folosește sistemul PaySecure

Pentru finalizarea corecta a tranzacției, trebuie sa furnizați codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fără spatii), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura dumneavoastră.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PaySecure. Cleverkids.ro nu solicita și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Ordin de Plata

Plata prin Ordin de plata se face doar în baza facturii proforme emise de cleverkids.ro, în urma confirmării comenzii.

Livrarea cumpărăturilor se face numai după confirmarea plații conform detaliilor din factura proformă

În cazul persoanelor juridice pentru a intra în posesia coletului trebuie sa prezinte stampila firmei sau o împuternicire semnată.