Despre Rivadossi Sandro Trebimbi

La orice comanda de minim 300 Ronaveti transportul gratuit!

Transport Gratuit

Ultimele Comentarii
There are no comments.
Ultimele Postari
 1. Despre Baby Emporio
  Incă din 2004, Baby Emporio crează și produce șose...
  Wednesday, Mar 26, 2014 Post by Liliana Dachin
 2. Despre BINK'D
  Get bINK’d® and b*fun, b*natural, and b*you! Not f...
  Monday, Apr 21, 2014 Post by LILIANA DACHIN
 3. Despre Kukuxumusu
  În spatele "Kukuxumusu" il găsim pe Mikel Urmeneta...
  Sunday, Aug 24, 2014 Post by LILIANA DACHIN

Despre Rivadossi Sandro Trebimbi

Compania Rivadossi Sandro & C. a luat fiinţă în anii '60 şi s-a impus rapid pe piaţa de articole casnice din Italia ca unul din primi trei mari producători.

Începand din anii '70, Rivadossi Sandro şi-a stabilit propria linie de design de tacâmuri cu mânere colorate produse din materiale plastice de înalta calitate, linie ce continuă şi astăzi.

În anii '90 datorită introducerii de noi materiale precum şi colaborării cu designeri cunoscuţi, producţia şi vânzările au luat un avânt exploziv iar Rivadossi Sandro s-a impus în atenţia utilizatorilor ca marcă etalon.
În ultimul deceniu accentul s-a pus pe culoare şi de asemena pe urmărirea tendinţelor modei ce au schimbat inevitabil preferinţele consumatorilor. În aceşti ani doar atenţia la detaliu a permis companiei Rivadossi Sandro să se menţină în fruntea fabricanţilor de articole casnice precum şi să se extindă pe pieţele din întreaga lume, rămânând în acelaşi timp un producător independent, o marcă proprietate a familiei Rivadossi.

Deşi este o marcă cu prezenţă globală, orice produs Rivadossi Sandro păstrează o nota personală, familiară şi caldă ce invită la luatul mesei în familie, la o discuţie sau chiar la o mică joacă prin linia exclusivă Trebimbi pe care avem plăcerea să v-o prezentăm în premieră şi dumneavoastră.

Sunday, Sep 22, 2013
Post by Liliana Dachin | 0 comment(s)

Leave Your Comment